Sparetips – Ferie i Øst-Europa

Sommerferien nærmer seg med hastige skritt og mange har kanskje allerede planlagt en spennende ferie til sol i sydligere strøk. Har du ikke planlagt ferie ennå, men godt kunne tenke deg i å ta en ferie i utlandet snart, og attpåtil spare noen penger på den, så skal du nå lese grundig.

Det kan nemlig være veldig mange penger å spare hvis man veldig en litt alternativ feriedestinasjon når man vil ut og oppleve noe utenfor landets grenser. Det handler bare om å kjenne mulighetene og det kan dette blogginnlegget forhåpentligvis hjelpe deg litt med.

De klassiske destinasjonene er fortsatt Italia, Frankrike og Spania. Utover disse destinasjonene kan det også nevnes Tyrkia som ligger lengere mot Øst, men som etter hvert nærmer seg samme prisklasse som de tidligere nevnte, på grunn av den stigende etterspørselen.

I stedet skal man være litt mer kreativ når man skal på ferie. Man kan for eksempel dra til Kroatia eller Bosnia hvor været også er fantastisk sammenlignet med det nordiske og hvor det er gode muligheter for en god svømmetur enten i havet eller i basseng. Utover disse er Bulgaria også blitt en klassiker, men nok mest på grunn av Sunny Beach. Man kan dog med fordel velge en annen destinasjon i Bulgaria hvis det ikke er fest og billig alkohol som frister mest med en ferie.

 

Spar penger på storbyferien

Men kan også spare noen penger hvis man planlegger en storbyferie. I stedet for å dra til London, Paria eller Roma, kan man velge seg et sted i Øst-Europa. Her kan det for eksempel nevnes Praha og Budapest som er noen helt utrolige destinasjoner, hvor det både er vakkert og solrikt om sommeren. Det er også veldig kulturrikt, og man får opplevd noe annet enn hva man er vant med fra tidligere.

Historien og kulturen er vakker og det er veldig mange muligheter for å dra på sightseeing og ikke minst shopping. Man kan virkelig gjøre et kupp hvis man reiser til Øst-Europa. Alt er billigere. Alt fra forbruksgoder til hoteller og mat.

Man kan med fordel beholde sin reise til Frankrike og ha en vanlig ferie der, mens man kan låne penger på internett til å reise på storbyferie til Praha eller Budapest.

Det er lett og enkelt å låne pengene på internett, og før man vet ordet av det er man på vei mot Praha. Her får man en fantastisk opplevelse og man bruker ikke så mange penger som man ville gjort på en mer tradisjonell storbyferie.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>